Werkwijze

inspiratie

reststof

ontwerp

offerte

maken

afleveren

Inspiratie
Juist in resten, afval en afgedankte stoffen zie ik mogelijkheden. Het zorgt bij mij voor veel creativiteit en enthousiasme om voor jou iets unieks te maken. 

Reststof
Verzamel de materialen voor je kussen. Heb je zelf geen of onvoldoende materiaal? Dan vul ik het graag voor je aan uit mijn collectie ‘afval’.

Ontwerp
Bepaal het ontwerp en de afwerking van je kussen of laat dit over aan de creativiteit van Studio Stixl. Plaats je bestelling via het bestelformulier

Offerte
Vanwege het maatwerk ontvang je altijd een prijs op maat. Een kussen op maat kan vanaf €40 €20 (zomer 2018 actie!). Ook hoor je wanneer je bestelling geleverd wordt.

Maken
Ik ga met liefde en passie aan de slag om jouw kussen te maken. Je kunt zelf je materialen inleveren, per post opsturen of laten ophalen.

Afleveren
Je nieuwe droomkussen is klaar! Je mag het zelf ophalen of laten bezorgen (gratis bezorgen in Nieuwerkerk aan den IJssel).

- - - -
Bepaal zelf het ontwerp en de afwerking van je product of laat dit over aan de creativiteit van Studio Stixl
- - - -

Bestellen

Regelmatig onderschep ik prachtige stoffen van de ondergang. Dit kan verrassend goed combineren met resten die je zelf nog hebt liggen. Je hebt al een uniek kussen op maat vanaf €40 €20 (zomer 2018 actie!). Weet je al precies wat je wilt?
Ga naar het bestelformulier.

Heb je nog vragen?
Neem gerust contact op via email, telefoon of via het contactformulier.