Creatief Brein

Idealist

Oprichter

Wie zit er achter Studio Stixl?

Dit ben ik, Lieke Vermeer-Terlouw, creatief brein, idealist en oprichter van Studio Stixl. Mijn levensmissie is om jouw en mijn wereld mooier te maken. Ik wil alle mogelijkheden aangrijpen om dit te kunnen doen. Hierbij zoek ik naar kansen. Focus ik op het positieve. En maak ik verbindingen om meer waarde te creëren.

Zo maak ik bijvoorbeeld kussens van resten en ‘overbodig’ textiel. Je kunt compleet ‘nieuwe’ kussens laten maken. Een bestaand kussen een nieuwe hoes geven. Of een saai kussen upgraden met een unieke persoonlijke look. Bekijk voorbeelden van producten in de webshop van LoopedGoods.

- - - -
“Ik kon niet anders dan er 200% voor gaan.”

Lieke Vermeer-Terlouw
- - - -

Hoe Studio Stixl begon

Je bent een onbetwiste winnaar!

Dit hoorde ik in november 2016. Mijn hersenspinsels kwamen als beste naar voren bij Het Meest Duurzame Idee van Zuidplas. 

Vanaf het moment dat mijn idee uitgeroepen werd tot Het Meest Duurzame Idee van Zuidplas, ben ik mezelf en mijn ideeën maar eens echt serieus gaan nemen. Ik ging netwerken, brainstormen en gewoon doen! Daarnaast investeerde ik in persoonlijke ontwikkeling en deed ik veel kennis op over ondernemen. Dat ging niet altijd vanzelf of heel snel. Maar ik groeide er wel door. Omdat er zoveel voor mij samenvalt - passie, idealen, creativiteit, etc. - kan ik niet anders dan er 200% voor gaan.

Stap voor stap

Er zijn al veel anderen die ook hun idealen inzetten in het ondernemen. Kijk alleen al naar al die start-ups die op allerlei creatieve manieren plastic recyclen. Hoewel ik dit eerst als excuus zag - er zijn er al zoveel die hier mee bezig zijn - ben ik nu heel trots en blij dat ik hier ook aan mag mee werken. Want zo lang er nog afval is, vind ik dat dit opnieuw ingezet moet worden als grondstof. Zo kunnen we stap voor stap echte kringlopen creëren. Zoals de natuur ons altijd al laat zien.

Daarom is de webshop van LoopedGoods ook een ideale plek voor de (kant-en-klare) producten van Studio Stixl. Dé circulaire webshop - shop niet recht maar rond!